A G-nap óta elég hektikus volt a pécsi hirdetőoszlopok sorsa, amiknek aszületése is kalandos volt, de mégiscsak közgyűlési városi felhatalmazással helyezhették ki Simicskáék azokat Pécsett.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Biokommal szerződő, közterületi hirdetéssel foglalkozó cégnél 2015-ben elzárták a pénzcsapokat (valamiért egyszercsak kevesebb lett a megrendelés), így általában olyan reklámokat lehetett látni a Simicska-hengereken, amelyik közvetlenül kötődtek az egykori királycsinálóhoz. Tehát leginkább Magyar Nemzet, HírTV stb. reklámok voltak városszerte. Na, meg egy ideig a Jobbiké. Aztán ezek is eltűntek és a helyi programok, szolgáltatások vették át a helyüket, amikért – tippem szerint – nem fizettek a hirdetők.

Most változóban van a helyzet, hiszen a G7 cikke szerint ismét kormánybarát kézbe kerülhet az egykori Simicska-birodalom éke, hiszen a gazdasági versenyhivatal engedélyezte az átvételt. És ki más lehetne ez a kormány- és kormányfőbarát üzletember, mint Mészáros Lőrinc, akinek az érdekeltségeit tán ő maga sem tudja már felsorolni. A G7 azt is megjegyzi, hogy a versenyhivatal igazából nem is fektetett túl nagy energiát abba, hogy kiderítse, nem merülnek-e fel jogi aggályok, mivel álláspontjuk szerint ?vizsgálat elrendelésére okot adó körülmény nem állt fenn?. Utóbbi egyébként jelen esetben még védhető is, hiszen az egykori felcsúti gázszerelő ugyan rengeteg területen aktív, de a most felvásárolt cégekkel pont olyan piacokra lépett be, ahol eddig nem volt komolyabb érdekeltsége.

Mindenesetre innen teljesen indokolt az egykori Simicska-hengereket, Mészáros-hengerként emlegetni. A döntésről akár sejthettek is valamit a cégnél, hiszen jól látható, hogy nemrégiben estek át egy nagygenerálon, azaz felkészülten, megtisztulva várják az új hirdetéseket. Persze, az is lehet, hogy rutineljárás a címlapképünkön is látható tabula rasa.

Nem maradtak veszteg

És közben még egy újabb plakátkorrekciós hadművelet képei is befutottak: a szombati és vasárnapi akciózás után , hétfőn már a Kétfarkúak sem bírtak magukkal:

KategóriákMETÁL