Igen, a fontos uránvárosi környék felújítása is egy olyan beruházás, ami elhúzódott, megdrágult, átvették, kifizették és ilyen lett. Köszönjük.

A cikk a hirdetés után folytatódikTöbbször írtunk már a Hajnóczy piac és környékének felújításáról. A teljes beruházás a vége felé hirtelen megdrágult 50 millió forinttal, de ennek okát azóta sem árulta el a projektgazda Pécsi Városfejlesztési Nzrt.

A Merza Péter által vezetett cég azóta már sikeresen lezárhatta a projektet, jóval a tervezett határidő után egy kis átadót is rittyentett a fideszes városvezetés. Ahol legalább egy kicsit megizzasztották a helyben újrázni próbáló alpolgármestert. Aztán a hozzácsapott bicikliutat alaposan kielemeztük: ebben a videóban. És mindvégig hangsúlyoztuk, hogy milyen problémák fognak előjönni. Aztán persze ezek elő is jöttek, ahogy az várható volt. Szerencsére a használatba vételi engedélyt így is kiadták a hatóságok, az a kicsi pótmunka meg majd garanciálisan megoldható lesz. A víz meg majd felfelé folyik el. Olvasói fotók:

Kíváncsian várjuk az első fagyokat, és hogy mi marad tavaszra…

KategóriákMETÁL