Kiderült, hogy mégiscsak van az a közpénz és üzenet, ami hónapokkal a választások után egyszercsak le tudja váltani a városszerte látható pro bono hirdetéseket. Na nem mindet, mondjuk talán a felét.

A cikk a hirdetés után folytatódikEz a három tábla Pécs határában hónapokig volt kihasználatlan, azaz dehogy hevert parlagon, hiszen politikai gerillaüzenetekre kiválóan alkalmas felületeknek bizonyultak. A természetesen NER-érdekeltségbe tartozó, közterületi hirdetésekkel foglalkozó cég az egyik helyet most ki tudta adni a hatból, de mivel a plakáthelyek másik oldala továbbra is változatlanul éktelenkedik, így négyen még mindig a helyi társadalmi célú hirdetés olvasható.

Ilyen volt:

Fotó: Babos Attila

Ilyen lett:

Fotó: Gűth Ervin

Mellárnak közszereplőként persze jobban kell tűnnie a kritikát – miközben lehetnek fenntartásaink a városszerte olvasható állítás megalapozottságát illetően. Maradjunk annyiban, hogy talán vitathatóbb, mint mondjuk az hogy Rogán Antal bűnöző. Illetve ha már a hazudozásnál tartunk, akkor egy másik pécsi képviselő neve is előbb felmerülhet, hiszen Hoppál Péter kamuzásairól bíróság ítélet is született.

KategóriákPOP