Amikor egy jó tipp miatt elmentem, hogy lefotózzam, még nem sejtettem, mi fog ott várni rám.

A cikk a hirdetés után folytatódikElső réteg

2019-ben az már persze a halakat sem érdekli, hogy ugyanaz a két óriásplakát szerepel egymás mellett. A húszplakátos nagykörutak országában ki a francnak ugrana be éppen az, hogy pazarolják a drága magyar közpénzt. Sőt, ez inkább kifejezetten spórolós.

(Habár, ha kiderülne, hogy Orbánék, betyáros ravaszsággal még a plakátoláshoz is szereztek brüsszeli zsozsót, akkor ne legyen soha lottóötösöm, ha nem a Fideszre húzom az ikszet az EP-választáson.)

Második

Na itt már neccesebb az ügy, a lipsiknek persze. A két öregbácsi (2x) ugyanis egy pécsi szakképző iskola kerítésén belülről mosolyog rá a becsengetésre igyekvő fodrász-, kozmetikus és faipari technikus tanulókra. A közoktatási intézményekben azonban a pártpolitika tiltott (még). Bónusz, hogy egy másik pécsi iskolánál is van ?kerítésen belül? plakát. A csel (gondolom) itt is az apróbetűs résznél van: ugyanis ezt kormányinformációnak hívják: ?Készült Magyarország Kormánya Megbízásából?. Szóval minden oké, papíron le van zsírozva. Na, persze egy alaposabb vizsgálat után megnézném a Főni képét, amikor a Médiahatóság odapörköl nekik emiatt – or wait?

Harmadik

Termékelhelyezés: tíz pont. Mutatom a kerítésnek az öregbácsis plakátokkal szembeni részét. A távolság kb. huszonöt méter, délkeletre.

Montázs: Gűth Ervin

KategóriákPOP