Hadházy Ákos kampánya ismét Baranyába ér, kedden délután Siklóson és Mohácson folytatódik. Az európai ügyészséghez való csatlakozásért zajló aláírásgyűjtés lendülete hónapok óta töretlen. Az ex-fideszes, ex-lmp-és, immár független politikus, úgy tűnik valóban a mohácsiakat akarja megszólítani, így nem is a turisztikailag fontos vasárnapi, hanem a hagyományos, a helyieknek szóló keddi télégetésre időzítette a látogatását. Mondjuk a tűzgyújtást már nem várja meg, a program szerint addigra már Siklóson van jelenése.
Az események FB-oldala: Siklós, Mohács

A cikk a hirdetés után folytatódikA DK emelte a tétet, az Európai Egyesült Állomokért kampányolnak és Dobrev Klárát juttatnák be az Európa Parlamentbe. Erre minden esélyük megvan hiszen a párt a legutóbbi felmérések szerint a harmadik legerősebb ellenzéki formáció. Komlón most lakossági fórumot, európai választási kampányt tart.
Az esemény FB-oldala: Komló

Az LMP továbbra is megpróbálja felszínen tartani a Pécset érintő atomos tematikát, merthogy uránbánya és radioaktív hulladékok lerakója is létesülhet a megyeszékhely határában. Akárcsak a decemberi fórumon, most is ezt akarják körbejárni.
Az esemény FB-oldala: Pécs

KategóriákMETÁL