Esni nem fog, süt majd a nap, szóval nem kell a szobában gubbasztani. Gyereknapra készüljünk fel lélekben!

A cikk a hirdetés után folytatódikElőször is érdemes böngészni a Made In Pécs Cafét, mert olyat vállaltak, hogy csak na, 100 nap alatt 100 programot tartanak így végig a nyáron. Elég jól hangzik, mi? Szombaton StereA, vasárnap Peter Hyde és Journey Blage.

A Bazár mától vasárnapig a hagyományos 14 csapon kívül felállít 10 mobilcsapot, így 24 csapon folyik majd náluk a kisüzemi sör.

Ma lesz Rózsaszín Pitbull koncert is a Ti-ti-tában! Epic!

via GIPHY

Széchenyi téren is lesz dajdaj, ma Irigy Hónaljmirigy (ők még vannak?), szombaton Gipsy Nomadrock, vasárnap Rudán Joe akusztik. 

A Pécsi Városi Gyereknap már szombaton elkezdődik, természetesen az EXPO Centerben, s jó nagy durranást ígérnek a foglalkozásokon túl a Csodaországos tematikával. 

Május 28-án délután a Good Times Charity, a város egyik legtutibb civil és segítő kezdeményezése szervez gyereknapot a Cella Septichora Látogatóközpontban, az Ókeresztény Mauzóleumban, a Középkori Egyetemen és az Északi Várfalsétányon. Izgalmas, játékos örökségtúrára hívnak minden családot, a több állomásos belvárosi történelmi túrán szükség lesz ügyességre, kreativitásra, és városismereti tudásra. Belépőpénz 500 Ft, az Élménytár Tanoda a jegybevétellel hátrányos helyzetű gyerekeknek megálmodott gumiabroncs-játszótér megvalósulását támogatja. 

És kötelességünk felhívni a figyelmet, hogy lesz két majális is (még időben), Uránvárosban a Mecsek Áruháznál, illetve a Budai Vámnál a Tesco parkolóban. Nyugaton lesz légvár, trambulin, játszóház, állatsimogató, pónilovaglás, bábszínházi előadás, játékpark és kreatív kuckó, este VoiSingers, majd Dévényi (!) Tibi (!!) bácsi (!!!) retro (!!!!) diszkóját követően tűzijáték (!!!!4!!) zárja a napot.

via GIPHY

Keleten állatsimogatót tart a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület, a gyerekeket légvár, trambulin, arcfestés és kézműves foglalkozás, katonai ügyességi pálya és íjászkodás is várja. Este vidám, zenés kalandozásra invitálja az érdeklődőket az operett és a musical világába Stubendek Katalin és Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház színészei. Cserébe meg kell hallgatni Decsi alpolgit és Hoppál államtitkár urakat, csak hogy tudd kinek kell hálálkodni.

Este meg lehet csapatni a Kodály KáPében a Pécsi Ércbányász Koncertfúvószenekar 60 éves jubileumi hangversenyén, szintén 500 Ft. 

KategóriákMETÁL