Nyilvános Facebook-posztban reagált a szerdai balesetet követően a pécsi származású rockzenész. Lovasi terepjárójával egy közlekedési lámpás, de veszélyes budapesti kereszteződésben ütközött egy rendőrautóval.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz országos hírekből legtöbb olvasónk előtt ismer lehet, hogy szerdán Budapesten, egy veszélyesnek tartott, de jelzőlámpák által irányított kereszteződésben rendőrautó és terepjáró ütközött. Illetve utána egy második személyautó is. Az is ismertté vált, hogy a baleset egyik résztvevője ? az eddigi ismertté vált, ám nem hivatalos információk alapján valószínűsíthetően a vétkes autó, egy Volvo-terepjáró sofőrje – Lovasi András volt.

A pécsi származású, már a fővárosban élő rockzenész pénteken koraeste saját hivatalos Facebook-oldalán, nyilvános posztban reagált a balesetre. Lovasi András elnézést kért a történtekért a balesetben megsérült rendőrtől és családjától, és leírta, hogy felajánlotta a segítségét, s hogy találkozni fog a rendőrrel, akinek kulcscsontja is eltört, s hónapokig tarthat a teljes felépülése.

Arról, hogy neki magának milyen szerepe volt, vagy milyen lehetett a karambolban, nem kívánt nyilatkozni, mivel a vizsgálat még folyik. Azt írta, hogy el fogja fogadni annak az eredményét, akármilyen is lesz az végül rá nézve. Arról, hogy Lovasi András volt a balesetet követő legelső hírekben még ismert zenészként ismertetett sofőr, a Blikk hozta nyilvánosságra.

Lovasi egy budapesti nagykoncertjének főpróbájára igyekezett Volvójával, és nem megerősített sajtóinformációk szerint egy olyan rendőrautóval ütközött össze, amely előtte már zöld jelzésen áthaladva gurult be a kereszteződésbe. Lovasi András Facebook-posztja EZEN a linken érhető el, de az alábbiakban szó szerint is közöljük.

?Ez úton szeretnék mindenkit tájékoztatni a szerdai közúti balesetről, amelynek részese voltam.

Szerda délután a tegnapi, Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertem főpróbájára mentem. A Dózsa György úton a Damjanich utcai kereszteződéséhez értem, amely – mint azóta tudomásomra jutott – közismerten balesetveszélyes helyszín. A kereszteződésben sajnos összeütköztem egy nekem jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval, amelyben ketten ültek: a férfi sofőr és hölgy utasa. Az utas szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérülést, a sofőrnek viszont sajnos eltörött a kulcscsontja, 3 foga pedig kitört. Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg.

Amit viszont sokkal fontosabbnak tartok, az az, hogy nyilvánosan is kifejezzem együttérzésemet a sérült családapával szemben, akinek gyógyulása , -mint ma telefonon elmondta nekem,-hónapokat fog igénybe venni, amely idő alatt mind neki, mind családjának egy nehezebb időszak következik.Felajánlottam a segítségemet ezen időszakra, és megbeszéltük , hogy személyesen is találkozunk a közeljövőben. Ezúton is kívánok neki gyors lábadozást(ami jó hír, hogy tegnap kijöhetett a kórházból), és mielőbbi teljes gyógyulást.

A sajnálatos esettel kapcsolatban ennyit szeretnék nyilvánosan közölni. Köszönöm a sajtó korrekt bánásmódját, amely ebben a szituációban nagyon jólesett. A továbbiakban is tartanám magam ahhoz, hogy Facebook közlemények formájában tájékoztassam a nyilvánosságot, mivel majd minden orgánumtól megkerestek interjút kérni, amelynek nem tudok megfelelni, kivételt tenni pedig nem szeretnék.

Köszönöm a figyelmet.?

KategóriákPOP