Eddig semmi sem védte a padokon ülőket, ha olyan idő volt, a padok tűző napon álltak. Most két pad közé nagy napernyőket állítottak. Kispál László alpolgármester “elégelte meg” az eddigi helyzetet, az ő kezdeményezésére történt változás.

A cikk a hirdetés után folytatódikEzentúl az árnyékban is pihenhetnek a komlóiak a Városház téren! – olvasható a Komló Összeköt Egyesület Facebook-posztjában. És azt is írják, hogy arra kérik az embereket, hogy vigyázzanak a napernyőkre.

Mint tudhatják, Komlón maradt a fideszes polgármester, Polics József, de az ellenzéki pártokat tömörítő egyesület nyerte meg a választást és adja a képviselők többségét. Kispál László a Komló Összeköt tagja. És mint a 7300 megírta, őt a járványhelyzet ideje alatt Polics József kinevezte alpolgármesternek. Azzal az indoklással, hogy a KÖT két másik jelöltjével Barbarics Ildikóval és Ferenczy Tamással nem tudna együtt dolgozni, ezért az ő megválasztásukat nem támogatta, Kispál Lászlóval azonban sikerült végre megállapodnia, akit viszont Polics is alkalmasnak vél a munkára.

Sőt, azóta Kispál lemondott az alpolgármesteri tisztségről, mondván, a veszélyhelyzetre vállalta a feladatot, és akkor marad a jövőben is, ha a testület is megszavazza. Megint csak a 7300 írásából tudjuk, hogy ez megtörtént. A cikkben olvasható, hogy Polics és Kispál húsz éve ismerik egymást, mindig is jóban voltak, volt köztük félreértés, de ezt tisztázták. A lap a korábbi cikkben megjegyezte, hogy Kispál László az Orbán Viktor felhívásáre létrejött Komlóért Polgári Kör képviselőjeként ült éveken át a testületben, de volt olyan is, hogy kihívója volt Policsnak polgármester-jelöltként.

Mint emlékezhetnek, ő volt az, akit a választás után “lerohadékozott” az egyik leváltott fideszes, egy lesifotót közölve, amihez csupán annyit írt: A rohadék zabál. A poszt egyébként már nem elérhető.

Rohadékozza a komlói ellenzéki képviselőt egy leváltott fideszes volt “városatya”

KategóriákPOP