Kósa Lajos szórakoztatta a nagyérdeműt egy ingyenes fellépésen kedden este Pécsett, a Nevelési Központban.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs tagjai hivatalos ügyben jártak el, igazoltan hiányoztunk az eseményről. EBBEN a cikkben írtunk arról, mivel töltöttük a kedd estét.

A beszámolók viszont nem hiányozhatnak, így most internetes segítséget kértünk. A Pécsi Stop írása minden tekintetben felülmúlja vetélytársáét, ITT OLVASHATÓ, de annyi baj legyen, mert a legkormánybarátibb pécsi média, a közpénztízmillókat nem kímélő Pécsma is megtette, amit megkövetelt a haza, EZT A CIKKET olvasva mintha maguk is ott lettek volna.

Kedvenc mondataink az idézett cikkekből

Pécsi Stop: ?Kósa a politikai tartalom, a kristálytiszta üzenetek és a stand-up comedy koronázatlan királya”.

Pécsma: Kósa Lajost idézve ?Donald Trump amerikai elnök nem véletlenül időzítette találkozását Orbán Viktorral az európai parlamenti kampány finisére”.

Nekik jár egy saját mondat is: ?Az országjáró program keretén belül érkezett Pécsre május 14-én Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője, a párt egyik alapítója, a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke, aki az Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központban tartott előadást és lakossági fórumot.”

A Szabad Pécs ezek után már csak egy érdekes részlettel készült, igazi képrejtvényt közlünk ugyanis. A fotót a Pécsma aktuális, idézett cikkéből emeltük ki.

Mivel képrejtvény, a fotót kinagyíthatóvá tettük. A kérdés pedig az, hogy hol van a hiba a fotón, illetve ki hallgatja az első sorból, politikusok gyűrűjében a volt debreceni polgármestert, akinek az édesanyja nem stróman. Segítünk a körülményekkel: Fidesz, Bánki, Pécs, buszcsereprogram.

(Megoldás: A fideszes politikus nem vész el, csak átalakul.)

Itt van egy másik fotó is ugyanis, amit egy olvasónk küldött be.

(Jól látható, hogy a ma már csak expolitikus, de három állami céget is irányító Csizi Péter is megjelent a fórumon, Bánki Erik, Hoppál Péter, Őri László és Vári Attila társaságában.)

KategóriákMETÁL