Idősebb Dárdai Pálra emlékeztek szombaton a család tagjai, pécsi futballisták és szurkolók Pécsett, Újmecsekalján, a PMSC Öregfiúk és a Dárdai Team barátságos labdarúgó mérkőzésen. Több ezren szurkoltak a helyszínen.

A cikk a hirdetés után folytatódikKétség nem férhet ahhoz, hogy a jelenkori magyar futball leghitelesebb neve és arca ifj. Dárdai Pálé. A Baranyából indult, az NB I.-ben Pécsett bemutatkozó szakvezető ebben az idényben búcsúzott a berlini Hertha BSC-től, amelyben befejezte felnőtt pályafutását, és amely kispadján érte el legnagyobb sikereit a magyar válogatott átmeneti irányítása mellett.

Mint azt megírtuk, szombaton Újmecsekalján, a PMSC Öregfiúk és a Dárdai Team barátságos labdarúgó mérkőzést játszott. Rég voltak ennyien a stadionban, de az PMSC öregfiúk csapatának tagjai és a Dárdai Team sokakat rávett, hogy menjenek ki. Biztos, hogy legalább kétezren voltak a lelátón.

Az eredmény már nem volt túl barátságos a Pamacs öregfiúknak, Dárdaiék 7-1-re nyertek. Az eredetileg kétszer 40 percesre tervezett, majd a vihar miatt előbb lefújt mérkőzés első félidejében 4-0 volt az eredmény. Gólt szerzett Dárdai Bence és Dárdai Marci is (ifj. Dárdai Pál fiai) és a  Benficában futballozó Csoboth Kevin is (a harmadikat szerezte), azt követően pedig ifj. Dárdai Pál vette be az öregfiúk kapuját egy nagyon szép léc alá elhelyezett, nagyjából huszonegy méterről elengedett lövéssel. Akkor már nem Bodnár ?Boci? László, hanem Kovácsevics Árpád volt a kapuban.

A ?pécsiek? találatát Fehér Csaba szerezte, aki a Dárdai Team ötödik gólját rúgta, aztán ő is, és Dárdai Pál is felöltötte a PMSC mezét.

A mérkőzés után a Dárdai Team és a PMSC Öregfiúk a belvárosi Rundó Étterembe mentek, ahol vetítéses előadással és személyes élményeket felelevenítve emlékeztek meg id. Dárdai Pálról.

KategóriákPOP