Vári Attila nem túl régi Facebook-oldalán csak apró utalásokat találni a jelölő(?) szervezetre. De nem hagyjuk magunkat megvezetni!

A cikk a hirdetés után folytatódikAz oldal még nagyon friss, alig két napja hozták létre az első bejegyzéseket. Ezekből például megtudjuk, hogy a jelölt “kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, sportvezető, két gyermeket nevelő családos apa”.

Úgy tűnik a polgármesteri kampány központi elemeit is megtalálták a háttéremberek, hiszen egy bekezdéssel lejjebb ezt olvashatjuk:

Hiszem, hogy Pécs a 21. század nyertese lehet. Ehhez azonban egységre, összefogásra, közös munkára van szükség. Legyen Ön is részese a győzelemnek!

Ennél több konkrétumot egyelőre nem találni, de a Fidesz-féle narancssárga flekk azért rögtön árulkodik arról, hogy valószínűleg melyik párt jelölheti majd az immár nyíltan politikusi ambíciókkal rendelkező sportolót.

Na, jó még egy támpontot találni, de az oldalon egyelőre tényleg csak egy helyre írták le a kezelői az eredeti jelentésétől már réges-régen megfosztott FIDESZ betűszavacskát: a jelölt e-mailcímébe.

Talán korai keresni, de az sem derült még ki, hogy jó fideszes szokáshoz híven a program csak annyi lesz, hogy “Folytatjuk!” esetleg a talán találóbb “Újrakezdjük!”-kel próbálkoznak majd.

KategóriákPOP