A tervek szerint 2097-re elkészülő naprendszeren kívüli létesítménynek már neve is is van: I. OV Dodekakomplex.

A cikk a hirdetés után folytatódikA legújabb közbeszerzésitövény-módosításnak köszönhetően ránézésre és sacc per kábé alapon fogják odaítélni valamelyik Mészáros Lőrinchez kötődő cégnek azt az állami megbízást, amitől a földönkívüli életformákkal való kereskedelmi kapcsolatok jelentős javulását várja a kormány. A látványterveket hamarosan egy sajtótájékoztató keretében mutatja be a projektgazda Nemzeti Űrinfrastuktúra Fejlesztő Nzrt.

A kivitelezést hamarosan elnyerő üzletember egyelőre csak röviden nyilatkozott a dodekakomplex megvalósításáról. “Megoldjuk okosba. Hehe” – mondta az egykori polgármester, űrvállalkozó. Az üzletember közpénzvonzó képességét kormányközeli szakértők is a fekete lyukak tömegvonzó képességéhez hasonlították, azaz biztos, hogy megfelelő referenciákkal – pláne a frissen megvásárolt kutatói hálózatával a háta mögött – rendelkezik majd egy ilyen forradalmi tervhez is.

A kormány a beruházáshoz szükséges források előteremtése érdekében orosz?ferengi hitel felvételére készül, aminek a törlesztését már a bejelentés időpontjában elkezdte az ország.

Írásunk természetesen a fantázia szüleménye, bármilyen hasonlóság a valósággal pusztán a véletlen műve.

KategóriákFake News