Ha nem tudnánk, hogy kit ajánlott Pécs következő polgármesterének a helyi Fidesz, akkor is sejthetnénk a Dóm tér avatásáról szóló PécsMa.hu-s cikk alapján,

A cikk a hirdetés után folytatódikJó, nem sikerült túl egyértelműre az első mondat, de rögtön elmagyarázom. A hétvégén adták át a közpénzből felújított Dóm teret, amit a liturgiák idején parkolóként továbbra is használhatnak majd a templomba járók. Az illetékesek szerint a terheléssel nem lesz gond, eleve így tervezték az új gránitburkolatot. Mindenesetre az eredetileg tavaszinak tervezett átadóra június 22-én került sor.

Illusztris társaság jött össze: a médiában mostanában többször emlegetett Udvardy György megyéspüspök mellett, Hoppál Péter, Páva Zsolt és Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár is felbukkant. De az említett politikusokon kívül mintha egy új belépő kapta volna a legfontosabb szerepet: Vári Attila. Míg mások, max. 2-3 alkalommal látszanak, addig a Fidesz jelöltje összesen 6 képen szerepel a cikk 10 különböző fotójából.

A könnyebb megértés érdekében vizualizáltuk is az adatokat:

No Title

No Description

Látszik, hogy a többiek a kanyarban sincsenek

Jó helyezkedés? Véletlen? “Ügyes” válogatás? Természetesen nem tudhatjuk, hogy mi vezetett idáig, csak gyönyörködünk. Nem ez az első alkalom, hogy könnybelábad a szem.

Ráadásul az egyik utolsó fotón mintha Páva Zsolt éppen kisétálna a képből, őt pedig – akár szimbolikusan is – Vári Attila követi.

Ami viszont nem derül ki a cikkből és a friss fotóportfólióból, hogy a jelenleg még “csak” cégvezető vajon miért volt ott egy ilyen protokolláris eseményen? Illetve a többi városi cég vezetője vajon miért nem volt ott?

KategóriákPOP