Öpés és fideszes képviselőjelölt pártlogó nélkül tobzódik a kertvárosi civil szervezet rendezvényén, amin városi cégek is képviseltetik magukat.

A cikk a hirdetés után folytatódikNyilván nem kampányrendezvénynek szánhatták a Mosolymanó Egyesület csütörtöki fórumát, de azért gyanakvásra ad okot, hogy pont Beke Zoltán és Varga Péter közgazdászként és lakhatási szakértőként szerepel az esemény plakátján. Ezen:

Amúgy az önkormányzattal is szerződő Varga Péter az Összefogás Pécsért Egyesület – ami nem összekeverendő a Mindenki Pécsért Egyesülettel – színeiben indul éppen Kertvárosban. Míg a másik kiemelt stand-upot az a Beke Zoltán szolgáltatja, aki az ÖPE választási szövetségesének vagyis a Fidesznek a jelöltje, szintén Kertvárosban. Szóval mégiscsak egy kicsit kampányrendezvény-szagúra sikeredett ez az egész, de olyan fondorlatosan, mintha szégyellnék a pártállásukat.

Nyilván ebben Kővári Jánosék semmi kivetnivalót nem látnak, hiszen mégsem olyan konkrét megtévesztésről van szó, mint amiket a választási bizottságnál, majd az ítélőtáblánál is bepanaszolt. Sikertelenül. Jogerősen.

Az pedig már tényleg csak mellékes információ, hogy a Mosolymanó Egyesület, akik az elmúlt évtizedben számos nagyon hasznos civil kezdeményezésnek álltak az élére Pécsen, éppen 2019 elején vehetett használatba egy újabb kertvárosi épületet a fideszes többségű közgyűlés kedvező döntésének köszönhetően.

A rendezvény úgy tűnik, hogy egy sorozat része, de a másik két leírásban egyelőre nem olvashatjuk politikusok neveit.

KategóriákPOP