“Köszöni szépen, leteszi a lantot, szolgálta Pécset elég hosszú ideig.”

A cikk a hirdetés után folytatódik– Az ellenzék programja az önkormányzatok csatatérré változtatása az októberi választásokon, a kormánypártok ezzel szemben az építkezést, a fejlesztést és a gyarapodást kínálják a választópolgároknak – mondta Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján az MTI szerint. A politikus kiemelte: 25 nap múlva indul az aláírásgyűjtés, a jelöltállítás a finiséhez érkezett. 

Az Index újságírója megkérdezte Kósát, hogy azért nem Páva Zsoltot indítják-e Pécsett, mert nincsenek megelégedve a munkájával. Erre a Pécsett kisebb közlekedési kalandba keveredett politikus így reagált:

“Páva Zsolt polgármester úr pedig azt mondta, hogy ő köszöni szépen leteszi a lantot, mert szolgálta Pécset elég hosszú ideig, sikerült elérnie a fideszes városvezetésnek, hogy a város költségvetése most először elérje a nullszaldót. A számok alapján azt lehet mondani, hogy Pécs az elsődleges költségvetési válságából kikeveredett, de Páva Zsolt azt mondta, hogy átadja a stafétát, és ez az oka, hogy más polgármesterjelöltet támogatunk.”

KategóriákMETÁL