A két pécsi nő nem volt bekötve, kirepültek az autóból.

A cikk a hirdetés után folytatódikA személyautó a 61-es főúton Tamási irányába haladt tegnap kora délután Nagykónyi környékén. Az autós egy másik járművet előzött meg, az előzést követően visszatért saját forgalmi sávjába, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a neki szemben szabályosan közlekedő kamion bal elejének.

A kabrió jellegű személygépkocsiban négyen utaztak. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, jobb első utasa a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A hátsó ülésen utazó 38 éves és 41 éves pécsi nő az ütközést követően kirepült az autóból, mert biztonsági övüket nem használták. A 38 éves nő a helyszínen, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe – írja a police.hu.

A hátsó ülésen ülők nem voltak bekötve

A Szabad Pécs úgy tudja, a személyautó vezetője is pécsi, egy negyvenes éveiben járó férfi. Úgy tudjuk, kiengedték már az intenzív osztályról (javítás 0.20h, szombat: korábban az intenzív osztály helyet kórházat írtunk).

KategóriákMETÁL