Már nem is olyan kis pécsi sikertörténet a Venison Gusto. Egy egyre több országban van jelen a prémium minőségű magyar szalámikat  és füstölt-szárított sonkákat készítő pécsi cég a termékeivel. Egy újabb világsztár, a Grammy-díjas amerikai hiphop produce és, rapper, Dr. Dre volt oda a Venisonért.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem az első eset, hogy világsztárok, vagy nagyon híres (és gazdag) emberek köszönik meg a pécsi Venison Gustonak, hogy megkóstolhatták a termékeiket. Ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a sokáig a világ leggazdagabb emberénk számító Microsoft-alapító Bill Gates és felesége, Melinda Gates is odáig volt a magyar szalámiért.

Most pedig, egy friss Facebook-bejegyzéssel arra hívta fel a figyelmet a Venison Gusto, hogy az élő legendának számító Dr. Dre írt nekik pár sort, amellyel köszönte szépen a szalámit. termékeivel. Dr. Dre úgymond saját jogán, rapperként is világsztár, hiszen tagja volt az N.W.A.-nek, és már az első szólóalbumával nyert egy Grammy-t, de Dr. Dre-t nagyon sokan leginkább hiphop producerként ismerik, hiszen olyan előadókat útját segítette, mint 2Pac, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent vagy éppen Snoop Dogg.

Dr. Dre
Fotó forrása: Wikipedia.com

Dr. Dre a Venison egyik időszakosan forgalmazott szarvashússzalámijáról írta azt, a Venison alapító-tulajdonosának, a pécsi Ivánácz Gábornak címezve, hogy hogy nagyon köszöni, csodás és hihetetlen volt számára a szalámi.

KategóriákPOP