Kilenc napon át, napi két ellenzéki képviselőjelöltet mutatott be a Mindenki Pécsért Egyesület és Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt. Az Ellenzéki Szövetség pécsi képviselőjelöltjeinek névsora egy Londonban élő és vállalkozó momentumossal, illetve egy már harmadik pécsi városházi ciklusára készülő jobbikossal lett teljes.

A cikk a hirdetés után folytatódikPécs 17-es számú választókerületében a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben képviselőjelöltként Fogarasi Gábor indul.

Fogarasi Gábor és Péterffy Attila

A pécsi 17-es érinti az Aidinger utat, Németh László utcát, Nagy Ferenc teret, Uitz Béla utcát, Nagy Imre utat és a Tildy Zoltán utcát is.

Fogarasi Gáborról Péterffy Attila azt mondta, hogy már most is olyan képviselőként dolgozik a pécsi városházán, akinek hivatásában az egyik legfontosabb érték a nyilvánosság és a város tevékenységeinek átláthatóvá tétele. Fogarasi Gábor Pécsett született. Édesapja neves sportvezetőként, édesanyja sikeres sportolóként öregbítette a város hírnevét, akikre joggal büszke a jobbikos színekben politizáló képviselő. Elsődleges célja továbbra is az lesz, hogy a sport és a népjólét területen jelentkező problémákat megoldja.

Pécs-London-Pécs

A 18-as számú választókerületében a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben a Momentum jelölésében Pokorádi Gábor indul.

Pokorádi Gábor és Péterffy Attila

A 18-as választókerület érinti a Rózsadombot,  Málomot, Árpádvárost, a Fellbach utcát, a Kőhíd teret, a Laufer, a Benke, a Fenyer, a Nyugati Kőhíd és a Keleti Kőhíd dűlőt, a Kerülő utat és a Kéméndi sort.

Péterffy Attila Pokorádi Gáborról azt írta, hogy Európa egyik legkeményebb üzleti környezetében szerzett cégvezetői tudást, amelyet szülővárosa, Pécs szolgálatába szeretne állítani.

Az 1975-ben született Pokorádi Gábor a  pécsi egyetemen fizika szakon tanult. Először 1999-ben utazott Angliába tanulni és munkát vállalni, majd vállalkozni. A londoni magyar diaszpóra építésével is foglalkozott, és foglalkozik a mai napig is. Szakmai vezetése alatt jött létre London első magyar tulajdonú és túlnyomó többségében magyar orvosokból álló fogászati klinikája 2008-ban, melyet azóta is sikeresen üzemeltet.

Pécsi származású feleségével három gyermeküket nevelik közösen. Régóta szeretné, ha a családdal hazatérhetnénk, és gyermekeinek biztosíthatná a magyar kultúra, a magyar nyelv tökéletes megismerésének, elsajátításának lehetőségét.

KategóriákMETÁL