A fideszes polgármesterjelölt a hétvégén jelentkezett az első Facebook-videójával, de az üzenetnél a képsorok vége még érdekesebb.

A fideszes polgármesterjelölt a hétvégén jelentkezett az első Facebook-videójával, de az üzenetnél a képsorok vége még érdekesebb.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A vásárban kampányolt a Fidesz polgármesterjelöltje. Az eseményen videó is készült, ami a megszólalási lehetőséghez alig jutó jelölt első mozgóképes bejelentkezése a saját Facebook-oldalán. Az üzenet nem túl velős – zajlik a kampány, de programról egyelőre nincs hír -, de az is látható a háttérben, hogy a Fidesz aktivistái továbbra is támogatói aláírásokat gyűjtöttek. A morál fenntartására mindenképpen jó lehet ez, de mit árul el, hogy a lelkes aláíró még egy extra repiajándékot sem vihet magával?!?! Pedig úgy szeretne, tartalékba viszi. Ehelyett még le is teremtik!

Bárcsak a közpénzekre is úgy figyelne a Fidesz, ahogy ez az aktivista a kampánytollra

Bárcsak a közpénzekre is úgy figyelne a Fidesz, ahogy ez az aktivista a kampánytollra – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Ervin Gűth

Reméljük, hogy a kampány szervezői felismerik az igazságtalanságot és felajánlanak egy teljes repicsomagot az ezúttal hoppon maradt támogatónak! Elég valószínűtlen, hogy ne engedhetné meg a kormánypárt magának, bár azt ugye titkolják, hogy plakáthelyeket mennyiért vásároltak Pécsen. Szóval lehet, hogy arra ment a büdzsé.

Egyébként a Szabad Pécs szerkesztősége is nagyon örülne néhány Fidesz-Vári-féle kampánytollnak, Csizi Péter lejárt szavatosságú kampánytollai is remek szolgálatot teljesítenek, de sajnos fogyóban vannak.

Címkék:
KategóriákPOP