Vári Attila csak ígéri, amit a fideszes alpolgármester-képviselőjelölt már el is ért.

A cikk a hirdetés után folytatódik“Legyen Pécs a sikerváros, nem vitázik Kádár János” – a mondat első része Vári Attila óriásplakátjain olvasható, a második részét pedig én tettem hozzá annak apropóján, hogy a fideszes polgármesterjelölt nem hajlandó vitázni vetélytársaival. Vári azzal kampányol, hogy azt szeretné, akarja, sőt, kívánja, hogy Pécs sikerváros, illetve a sikerváros legyen, jelentsen ez bármit is. Azaz úgy gondolja, hogy jelenleg, 2019 kora őszén nem az. Ami azért nagyon érdekes, mert ezzel közvetve azt is mondja, hogy a Fidesznek tíz év kevés volt ahhoz, hogy Pécset “sikervárossá” tegye. Mindegy, fogjuk fel ezt választási ígéretként, bár – FIGYELEM! – nem azt mondja, hogy sikeressé teszi Pécset, hanem felszólít a sikervárossá válásra. Az óriásplakátokon sikervárossá, más felületeken győztessé vagy bajnokká tenné a várost.

Amit a volt vízilabdázó az egész városnak ígér, azt Decsi István alpolgármester-képviselőjelölt már meg is valósította hiperlokálisan, Uránvárosban. A következő szöveget tette ugyanis ki a napokban Facebook-oldalára a politikus: “Büszke vagyok arra, hogy Pécset szolgálhatom! Büszke vagyok arra, hogy Uránváros és a város sikere a hivatásom! Hálás vagyok, hogy az Önök oldalán állva Uránvárost győztessé tehettük…”

Ennyi, kész, lehet elballagni, kedves “ellenzék”. 

Felsorolni is lehetetlen azt a temérdek fejlesztést, ami a Fidesz-érában zajlott a városrészben, elég csak a kispiac és környékének úgynevezett rendbetételére gondolni, ami olyan jól sikerült, hogy egy átlagos eső után a víz sem akar eltávozni, annyira imád ott lenni, pár héttel a felújítás után pedig nem bírta elviselni a győztesség nyomását a friss aszfalt, és beszakadt.

A bejelentés hatására módosult a Szűkebb Pátriájukat Győztessé Tevő Híres Emberek Toplistája. Íme az új sorrend:

Támogasd a Szabad Pécs működését!

  1. Decsi István
  2. Orbán Viktor
  3. Törpapa
  4. Batman
  5. Joulupukki
  6. Yoda mester
  7. Lázár János
  8. Vágási Feri
  9. Zsákos Frodó
  10. Berényi Miklós
KategóriákPOP