Vári Attila csak ígéri, amit a fideszes alpolgármester-képviselőjelölt már el is ért.

A cikk a hirdetés után folytatódik“Legyen Pécs a sikerváros, nem vitázik Kádár János” – a mondat első része Vári Attila óriásplakátjain olvasható, a második részét pedig én tettem hozzá annak apropóján, hogy a fideszes polgármesterjelölt nem hajlandó vitázni vetélytársaival. Vári azzal kampányol, hogy azt szeretné, akarja, sőt, kívánja, hogy Pécs sikerváros, illetve a sikerváros legyen, jelentsen ez bármit is. Azaz úgy gondolja, hogy jelenleg, 2019 kora őszén nem az. Ami azért nagyon érdekes, mert ezzel közvetve azt is mondja, hogy a Fidesznek tíz év kevés volt ahhoz, hogy Pécset “sikervárossá” tegye. Mindegy, fogjuk fel ezt választási ígéretként, bár – FIGYELEM! – nem azt mondja, hogy sikeressé teszi Pécset, hanem felszólít a sikervárossá válásra. Az óriásplakátokon sikervárossá, más felületeken győztessé vagy bajnokká tenné a várost.

Amit a volt vízilabdázó az egész városnak ígér, azt Decsi István alpolgármester-képviselőjelölt már meg is valósította hiperlokálisan, Uránvárosban. A következő szöveget tette ugyanis ki a napokban Facebook-oldalára a politikus: “Büszke vagyok arra, hogy Pécset szolgálhatom! Büszke vagyok arra, hogy Uránváros és a város sikere a hivatásom! Hálás vagyok, hogy az Önök oldalán állva Uránvárost győztessé tehettük…”

Ennyi, kész, lehet elballagni, kedves “ellenzék”. 

Felsorolni is lehetetlen azt a temérdek fejlesztést, ami a Fidesz-érában zajlott a városrészben, elég csak a kispiac és környékének úgynevezett rendbetételére gondolni, ami olyan jól sikerült, hogy egy átlagos eső után a víz sem akar eltávozni, annyira imád ott lenni, pár héttel a felújítás után pedig nem bírta elviselni a győztesség nyomását a friss aszfalt, és beszakadt.

A bejelentés hatására módosult a Szűkebb Pátriájukat Győztessé Tevő Híres Emberek Toplistája. Íme az új sorrend:

  1. Decsi István
  2. Orbán Viktor
  3. Törpapa
  4. Batman
  5. Joulupukki
  6. Yoda mester
  7. Lázár János
  8. Vágási Feri
  9. Zsákos Frodó
  10. Berényi Miklós
KategóriákPOP