Elkötelezettségüket mutatja, hogy v.a.s.á.r.n.ap. (ráadásul a mai kb. 2791 Celsius fokban) is nekiveselkedtek a segítségnek. Persze, Balatonfenyvesen, meg vízközelben minden könnyebb, plusz annak a pártnak a nem alvó ügynökei, amely ingyen sört ígért még a választóknak is.

A cikk a hirdetés után folytatódikMégis, becsülendő a lelkesedésük és a szinte lehetetlen feladat teljesítése. Ugyanis, ha jól értjük és sejtjük olyan eladó házat keresnek, amely valamely Balaton-parti településen áll ÉS M.É.G. nem M. L. (esetleg TBRCZSTVN) tulajdonában van. Meg is vennék az összeset. Igaz, akinek a háza 501 méterre vagy még távolabb áll a magyar tengertől, az bukta a jó üzletet.

A Kétfarkú Kutya Párt régóta rajta tartja mancsait a magyar közélet verőerén, különösen M. Lőrinc (ha jól értettük az újdonsült ingatlanosokat: Magyar Lőrincz) inkább ügyes, kevésbé bajos dolgain. És az egyik legaktívabb VIDÉKI szervezetük a baranyai (bevéve Komló). Ez is most egy ilyen, általuk tartott bevetés.

De ők voltak annó, akik buszmegállót ígértek és adtak is előbb Pécsnek (de Páváéknak nem kellett), majd Orfűnek is, ahol előbb úgy tűnt, hogy ott sem kell, majd csak sikerült ott is felállítani egyet, sőt, nem is egyet, hanem már egyenesen kettőt (a korrupciót, kenőpénzt, ingyensörrel vesztegetést nem mi magunk zárnánk ki teljesen).

Szóval a baranyai kétfarkús passzivisták ma elutaztak “Fenyvesre”, és ott azonnal direktmarketing-kampányba kezdtek M. Lőrincz megsegítésére.

M. Lőrincznek az alábbi fickótól nem kell tartania, ő már inkább az óceán partján keres házat, ahogy’ meg is lett énekelve:

Meszaros Lorinc: Kell 1 (egy) haz!

Meszaros Lorinc: Kell 1 (egy) haz! – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

KategóriákPOP