Azt írja az igazi sajtó, hogy már hetek, hónapok óta tudtátok a Fideszben, hogy jön a Borkai-ügy. Hogy valaki házal a felvételekkel. Felkészültetek rá, Orbán Viktor még a kongresszusi beszédébe is beépítette a 11. parancsolatot: a fideszesek álljanak ki egymás mellett. Valószínűleg már a botrány előtt világos volt számotokra, hogy Borkainak vége, de bíztatok a jól szolgáló médiátokban, az erőtökben, magatokban.

A cikk a hirdetés után folytatódikCsakhogy a Borkai-videó nagyon rövid idő alatt elkezdett túlnőni saját magán és rajtatok. Kinőtte a jachtot, Győrt és a NER-t. Hirtelen már nem Borkai Zsoltot és üzlettársait látta meztelenül az ország, hanem az egész orbáni világot. A kemény melóval, iszonyatos pénzből, hatalmas áldozatok árán felépített univerzumotok kezdett el váratlanul repedezni. Össze lehet persze azt majd ragasztani megint, de az egész már nem lesz soha ugyanaz. 

Támadt egy kis rés véletlenül, amin belátott pár millió kukkoló, és megpillantotta az igazi arcotokat. Ami nem a tisztesség ragyogó orcája, hanem a mélységes züllöttségé. Keresztény szabadság helyett mutyimilliárdokból forgatott ordenáré, zsékategóriás pornó Aperollal. Kovi hozzátok képest tehetséges művészfilmes. 

A szavazóitok nagy része azért el fog menni vasárnap, főleg mert sokukhoz nem jutott még el a hír, nem tudják, micsoda visszataszító bagázs vagytok. De lesznek már most is, akik nem húzzák be az ikszet rátok, és azt meg fogjátok érezni.

Eddig hazudozhattatok arról a förtelmes médiátokban, hogy tiétek a morális fölény, mert mondjuk GY.U.R.CS.Á.NY. De most egy még Orbán Viktornál is nagyobb hatalmú valami készített csoportképet rólatok: együtt álltok a luxushajón bukott angyalokként kurvákkal, kufárokkal, hamis papokkal. Mi pedig nézünk titeket és a bűneiteket.

Egyszer majd valaki nektek is megbocsát.

KategóriákPUNK