Vári Attila volt sportoló hónapok óta nem válaszol rendes újságírói kérdésekre, pedig most polgármesterjelölt. Közben meg egyre gyűlnek a gyanús ügyek körülötte. Emiatt a világ legkönnyebb kérdését tettük fel neki.

A cikk a hirdetés után folytatódikPécsi polgármesterjelölti vitát próbáltunk szervezni. A kormánymédia is feltehette volna a vitán a kérdéseit, de Vári Attila még csak nem is reagált a megkeresésre, ezért nem lett belőle semmi.

Előtte és utána is, újra és újra interjút kértünk Váritól. Első alkalommal rábólintott, majd nem reagált a megkeresésre. Aztán a kérdéseket is elküldtük neki előre, de így se volt elég könnyű a helyzet.

Aztán egy rendezvényen személyesen kérdeztük, csupán arról, hogy két őáltala vezetett cég üzletelt-e egymással – de még erre sem felelt. 

Ezért csütörtökön egyetlen egy vadonatúj kérdést tettünk fel neki. A világ legkönnyebb kérdését. Azt mondva előtte magunknak, ha erre sem felel, akkor talán hagyjuk is a kormánypárti polgármesterjelölt kikérdezését, mert ennél jobban már nem tudunk (és nem is akarunk) kedvezni neki.

Az alábbi videón mutatjuk, a világ legegyszerűbb kérdésére mit felelt Vári Attila.

KategóriákPOP