Nem sokkal több órán át állt a Kossuth téren, mint ahány milliót fizettek érte.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Pécsi Stop közérdekű adatigénylést nyújtott be még szeptember végén a pécsi önkomrányzathoz arról, hogy mennyibe is került az elhíresült Pécs-felirat, ki fogja javítani és miből, és hogy miért is kellett elszállítani a helyéről.

Az ünnepélyes keretek között felavatott, szelfipontnak szánt felirat mindössze néhány órán át állt a Kossuth téren. Ez volt egyébként Páva Zsolt polgármester egyik utolsó nyilvános szereplése. Mint később kiderült, a feliratot azért szállították el a térről, mert rögzítés nélkül balesetveszélyes volt. Mondjuk elgondolkodtató, és igen sok kérdést felvet, hogy erre a fideszes önkormányzat részéről senki nem számított.

A közérdekű adatigénylésre természetesen csak a választások után kapott választ a városházáról a Pécsi Stop. E szerint 2 773 680 forintba került a városnak a felirat, amit a Habbetű Hungary Kft. készített. A nyilvános cégadatok szerint ez egy frissen alapított cég, idén augusztus 28-án jegyezték be Budapesten, egy csákberényi lakcímű tulajdonosa van.

A Kossuth térről a Biokom Verseny utcai raktárába szállított felirat biztonságossá tételét a készítő cég végzi a fenti összeg terhére – írja a lap.

Címkék:
KategóriákPOP