Ez az olvasói fotó mindent elmond az előző városvezetésről.

A cikk a hirdetés után folytatódikLegfeljebb Kiss Tibor, a Biokom vezérigazgatója készíthet VIP-szelfit a választások előtt felavatott, majd még aznap elszállított, szelfipontnak szánt PÉCS felirat előtt. Az ugyanis egy lapunknak küldött friss olvasói fotó tanúsága szerint az önkormányzati cég Verseny utcai raktárában szomorkodik.

Szeptember 26-án ünnepélyes külsőségek között avatta a “látványosságot” Pécs előző polgármestere, Páva Zsolt. Mivel azonban váratlanul érte a projekt azóta sem ismert felelőseit az a rajtuk kívül mindenki által ismert tény, hogy a helyiek és a turisták bizony felmásznak rá, még aznap este elszállították, állítólag azért, hogy megerősítsék. Akkor a helyi Fidesz-média azt írta, rövidesen újra felállítják. (Van olyan városi legenda is, hogy valakinek beszorult a feje a P betűbe, de ez túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen.)

Ennek holnap lesz három hete, de a felirat még mindig nem került vissza a Kossuth térre. Ránézésre nem is csináltak vele semmit.

Így nézett ki három hete a felirat
Így néz ki most

Mi már akkor sejtettük, hogy a választásokig nem hozzák vissza, hiszen az egyértelmű beismerése lett volna a méretes fiaskónak. Inkább úgy csináltak, mintha az egész avatás meg sem történt volna. A város lakói vasárnap többek között az ilyen, mindenkit hülyének néző (város)politikáról mondták el a véleményüket szavazataikkal.

KategóriákPOP