Egy ember életét vesztette egy pénteki baranyai közlekedési baleset következtében. Kijelölt gyalogátkelőhelyen próbált átkelni Szajk belterületén.

A cikk a hirdetés után folytatódikHalálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szajkon pénteken délután öt óra körül. Az 57-es út Szajk belterületi szakaszán, egy kijelölt gyalogátkelőhelynél történt a tragédia.

Egy autó két, a zebrán áthaladó gyalogost is elütött, egyikük életét vesztette. Amint azt a rendőrség hivatalos honlapján írták, eddig tisztázatlan okból és tisztázatlan körülmények között történt a baleset, ami november 1-jén 17 óra körül, az 57-es főúton, Szajk belterületén következett be.

A gázolás következtében az egyik gyalogos, egy 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik gyalogos, egy 41 éves nő megsérült.

Az érintett szakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A korlátozást este negyed kilenckor feloldották.

KategóriákPOP