Küldtünk egy tudósítót a hidegfront elé, aki arról számolt be, hogy a Balatonhoz már megérkezett az enyhülés erős szél formájában.

A cikk a hirdetés után folytatódik“Olyan szél fúj a balatonfenyvesi szabad strandon, hogy a part mellett közvetlenül már nincsenek is törölközők, mert a hullámok miatt akkora a vízpermet, hogy maximum úszószemüvegben lehet ott megmaradni” – fogalmazott kiküldött tudósítónk, Nimmerfroh Ferenc.

Elmondta, tegnap több ezren aszalódtak a fenyvesi nagy strandon a 35 fokban és érezték rosszul magukat a 28,5 fokos vízben – köszönhetően a Soros-maffia ármánykodásának. Mára azonban, hála a magyar kormány határozott nemzetközi lépéseinek, a víz kellemes 26,6 fokosra hűlt, hatalmas szél fúj, csodálatosan nagy tarajos hullámok csapkodják a partot és a vízben az arcokat, jóval kisebb a tömeg, szörfösök és kite-osok rémisztgetik az egyszerű strandolókat, és IDŐNKÉNT FELHŐK TAKARJÁK EL A NAPOT, aminél nagyszerűbb jelenséget el sem lehet képzelni.

Nimmerfroh elárulta a Szabad Pécsnek azt is, egyelőre nem indul vissza Pécsre, ahol a webkamárák képei szerint még mindig tombol a kánikula, inkább élvezi a 29-30 fokos hűvösséget a magor tenger partján.

 

KategóriákPOP