Dezső Károly volt komlói városházi képviselőnél, a Fidesz október 13-án alulmaradt egyik komlói képviselőjelöltjénél elszakadt a cérna. Nyilván nehéz lehet neki, hogy nem jutott be, vasárnap pedig még nagyobb vereséget is szenvedhet a párt a volt bányászvárosban.

A cikk a hirdetés után folytatódikDezső Károly nemrég még a fideszes többségű komlói városvezetés egyik képviselője volt. Valószínűleg nem számított arra, hogy leváltják őket, arra pedig még valószínűleg az október 13-i eredmény ismeretében sem, hogy akár a polgármesteri címet is elbukhatják. Talán ez hozott ki belőle olyan elkeseredett(?), szomorú(?), dühös(?), 3 az 1-ben (?) megnyilvánulást, amelyről viszont az előzőekkel ellentében biztosan kijelenthető, hogy kifejezetten alpári.

Az ellenzéki szövetség, a Komló Összeköt egyik, végül a városi testületbe bejutó képviselőjéről, Kispál Lászlóról írta azt ugyanis egy fényképet mellékelve, hogy: “A rohadék zabál.”.

Innen is köszönjük Dezső Károlynak, hogy hozzájárul a politikai közbeszéd állapotának javításához. Így kell ezt csinálni.

Disclaimer: a Szabad Pécs nem kereste meg Dezső Károlyt, és a Facebook-posztját sem kérte el tőle idézésre, amelynek csak egyik oka, hogy a poszt nyilvánosra volt állítva.

Amúgy pedig Dezső Károly a választás után úgy járt el, ahogyan azt egy átlagos választó elvárhatja, méltósággal, nézzék csak.

KategóriákMETÁL