Lezárja az önkormányzat a pécsi Zólyom utcai köves parkolót, vagyis a jelenlegi vásárcsarnoktól délre eső területet július 30-a, csütörtök 14 órától. Mindezt már az új pécsi vásárcsarnok építésének előkészületei miatt teszik.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint megírtuk, a pécsi önkormányzat nekiáll a 2015 óta ígért új pécsi vásárcsarnok építésének, noha egy kérdésben még nem sikerült teljesen megállapodni a kormánnyal (irányító minisztériummal), amit pedig még Páva Zsolték is kértek a tavaly őszi választás előtt. Egy módosításról van szó, egy belső átcsoportosításról amúgy már rendelkezésre álló pályázati források közt.

Nekiállnak Péterffyék az új pécsi vásárcsarnoknak

A szerda délelőtti, az imént küldött pécsi önkormányzati sajtóközlemény szerint hamarosan megkezdődik az új pécsi vásárcsarnok kivitelezése, a munkálatok pedig, mint az ismert, a jelenlegi csarnoktól délre eső területen zajlanak. Ezért az önkormányzat és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. lezárja a Zólyom utcai köves parkolót, a jelenlegi vásárcsarnoktól délre eső területet július 30-a, csütörtök 14 órától, azaz holnap délutántól.

A pécsiek addig is a lezárt terület helyett az Árpád híd (kétpúpú egypúpú, a Siklósi úti felüljáró) alatt, a volt Boccaccio diszkó területén lévő parkolót tudják igénybe venni.

A közleményben ismét emlékeztettek: Pécs önkormányzatának célja, hogy egy új, modern vásárcsarnok szolgálja ki a pécsiek igényeit, de ez a kivitelezés kényelmetlenséggel is jár, amely miatt a pécsiek megértését kérik.

KategóriákMETÁL