Az egyik „leghírhedtebb” magyar üzletembert, Balogh Sándort, az Orbán-kormány egyik tárca nélküli miniszterének volt férjét körözi a rendőrség elfogatóparanccsal, költségvetési csalás gyanúja miatt, értesült a hírről a Szabad Pécs. Balogh Sándor volt egy időben a Ledina Kerámia Kft. többségi tulajdonosa is cégbirtoklásokon keresztül.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Egészen megdöbbentő körözésre lett figyelmes a Szabad Pécs. A Police.hu-n megjelent, hogy költségvetési csalás miatt keresi a rendőrség Balogh Sándor üzletembert. Ő onnan lehet a pécsi-baranyai olvasóknak is ismerős, hogy egy időben, mint megírtuk, ő volt a Ledina Kerámia Kft. egyik tulajdonosa, noha nem névlegesen, de az információnk biztos volt, és az üzletember később sem tagadta a kapcsolatot.

Lapunk Baloghról ITT ÍRT hosszabban.

Balogh Bártfai-Máger Andrea korábbi férje volt, és arról, hogy milyen érdekes ingatlan kötődik a nevükhöz, a G7 írt korábban nagyon érdekes és fontos cikket, számos fontos és érdekes dolgot megírva róla, például ezt

„A rendszerint szemérmes magyar nagyvállalkozók világában szokatlan jelenség Balogh Sándor extrovertáltsága. Saját médiaérdekeltségeinek rendíthetetlenül adja az interjúkat életbölcsességekről és jótékonykodásairól. A Facebookon pedig folyamatosan dokumentálja, ahogy afrikai vagy ázsiai politikusokkal találkozik, a köztévében szakért afrikai ügyekben vagy éppen magyar celebekkel bulizik, meccset néz vagy jótékonykodik.”

Balogh egy időben biztosan nem volt a NER ellensége, másfél éve sincs, hogy a miniszterelnök úrral fotódzkodhatott
Fotó forrása: Balogh Sándor Facebook-oldala
KategóriákPOP