Az önmagában is megsüvegelendő, ha valaki több évtizedet tölt el a mentők kötelékében, és onnan, egy hivatásból vonul nyugdjíba. Egy olyan nem mindennapi, rengeteg munkát és lemondást követelő munkahelyről és munkából, amilyen a mentőké, nyugdíjba vonulni sem mindennapi dolog. Egyszerre megható és vagány képsorok következnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Földesi Csaba gépkocsivezető 26 évet szolgált a mentőknél, most azonban nyugdjíba vonul. Egy nem hétköznapi (a szó szoros értelmében sem) munkakelyről a búcsúztatás is egészen különleges. És ezt a látványt és élményt most, a bajtárs előtti tisztelgést – amit a Pécs I Mentőállomáson tartottak – meg is örökítette és a Facebook-oldalán közzé is tette a Pécs II Mentőállomás csapata, az alábbi szöveggel és képsorokkal.

„Eljött a nap, amire csak az érintett várt már nagyon, bár titkon szerintem neki is hiányozni fog ez a körforgás, ami az életünk részét képezi életünk minden pillanatában. Földesi Csaba gépkocsivezető Bajtársunk 26 év Országos Mentőszolgálat kötelékében eltöltött idő után, pihenni tér és beáll a boldog nyugdíjasok táborába. A mai szolgálat az Ő tiszteletére tartott egy búcsút Pécs I. mentőállomáson. Az érzelmeink vegyesek ezzel az eseménnyel kapcsolatban, mert örülünk neki, hogy egészségben és boldogságban zárja a pályafutását, viszont nem szabad elfelejteni azt a sok közös pillanatot, amit vele élhettünk át. Volt küzdelem, öröm, bánat, móka és kacagás. Mindent összevetve hiányozni fogsz Csabi! Sok-sok boldog unokázós, igazi nagypapa évet kíván neked az összes Bajtársad! A tiszteletedre szóltak a szirénák!”

KategóriákPOP