Autóval üldözte egy másik autóban és másik férfival utazó feleségét egy dühös és féltékeny férj szombaton Pécsett. Valaki egy lövést is leadott a menekülőkre.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzerelemféltés vezetett egy nem mindennapi jelenetsorhoz Pécsett szombaton délelőtt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság által, a rendőrség honlapján közzé tett híre szerint szombaton késődélelőtt Pécs-Somogyban egy autó üldözött egy másik járművet. Az “üldöző” autóban ült egy férfi, aki előzőleg megtudta, hogy az “eltűnt” felesége egy másik férfival, Pécs-Somogyban tartózkodik. Több társával a nő keresésére indult, majd amikor meglátták a feleséget egy autóban, üldözni kezdték. Mindeközben egy gáz- és riasztófegyverrel egyszer kilőttek az autójuk ablakán. A rendőrök Pécsett, a Zsolnay úton állították meg a két autót, majd négy férfit előállítottak.

Az üldöző autó vezetőjét, egy 27 éves kacsótai férfit és 31 éves pécsi társát gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük garázdaság elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

KategóriákPOP