Egy legalább öt ember életét követelő helikopterbalesetben vasárnap elhunyt a 41 éves NBA-legenda, Kobe Bryant. A helikoptere egy hegynek ütközött, és vele utazott 13 éves lánya is, egy edzésre tartottak éppen.

A cikk a hirdetés után folytatódikFriss hír volt a minap, hogy LeBron James-nek, a Los Angeles sztárjának gratulált a Twitteren az egykori Lakers-sztár, Kobe Bryant, mert Lebron letaszította őt a valaha legtöbb találatot szerzett amerikai kosarasok képzeletbeli dobogójáról. Azt írta, átérzi, mit érezhetett LeBron, akinek ő, Kobe Bryant volt a példaképe, mert ő is átélte ugyanezt, amikor a saját gyerekkori idolját, Michael Jordant érte be az örökranglistán.

Néhány órával később pedig egy másik, de sokkal szomorúbb, tragikust hírt olvashattunk Kobe Bryantről: azt, hogy a kosaras legenda 41 éves korában, vasárnap egy helikopterbalesetben elhunyt. És vele volt 13 éves lánya, Gianna Maria Bryant is, az apa egy edzésre vitte a lányát. A szerencsétlenségnek nincs túlélője, de egyelőre nem tudni még, hogy ki volt az a legalább további három ember, aki a gépen utazott.

Frissítés – Hétfő 8.15 – Kilenc halálos áldozat

Biztos, hivatalos információ, hogy kilencen utaztak a helikopterben, a pilótán kívül még nyolcan. A tragédiát nem élte túl senki, tehát a korábbi öt helyett kilenc a halálos áldozata a balesetnek. Annyit emeltek ki a hatóságok, hogy Kobe Bryant és lánya mellett egy másik fiatal kosaras és egy hozzátartozója, valamint egy egyetemi baseballcsapat edzője is a helikopteren utazott.

KategóriákPOP