És üzentek is rögtön, hogy miért készült el a fotó. Éppen azért, mert a pécsi Fidesz tegnapi közleményében szóvá tették, hogy inkább dolgozzon Péterffy, mintsem szelfizgessen.

A cikk a hirdetés után folytatódikPénteken jött is egyfajta válasz erre a fideszes “felszólításra”, méghozzá magától a címzettől, Péterffy Attilától.

Sőt, láthatóan ugyan a polgármester lőtte. szelfit, de ez most egy csoportos szelfi volt, a fotón Péterffy Attila mellett a két pécsi alpolgármester, Bognár Szilvia és Ruzsa Csaba is látható, a negyedik szereplő pedig dr. Deákné dr. Papp Krisztina, a városháza pénzügyi főosztályvezetője.

A Péterffy Attila Facebook-oldlalára kikerült fotó szövege szerint muszáj szelfiznünk, mert a Fidesz ezt számolja … ők pedig a költségvetést.

És ki is a magyar politikusok közt a szelfikirály?

Mondjuk azt egyébként reméljük, hogy senki sem érti félre a Fideszben, hogy cikizik a pécsi kollégáik a politikusi szelfizést, mert annak Magyarországon a koronázatlan királya egyértelműen Orbán Viktor. Készítettünk is gyorsan egy kis montázst, de ez tényleg csak (néhány) csepp a Balatonból.

KategóriákPOP