A rohangáló zsaruk látványa rengeteg képzettársítást indított el, de egyiket sem írjuk le! Íme az újabb videó:

A cikk a hirdetés után folytatódik“Az egységes Magyar Rendőrség létrehozásának 100. évfordulója alkalmából készített kisfilmet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A videóban a kapitányságok helyi nevezetességein kívül egy kis humor is helyett kapott” – írják a police.hu oldalán, ahol mi is rátaláltuk.

A feltételezett szinopszist megpróbáljuk szövegesen visszaadni. A koordináció után, az első rohangálós jelenetben kicsit mintha eltévedtek volna a szereplők a Zsolnay-negyedben, ami nem is csoda. A második rohangálós jelent a komlói rendőrség által igencsak jól ismert helyszínen indul, hiszen a nyomozásuk vádemelés nélkül zárult az ügyben. A harmadik rohangálós helyszínen sikerült a legjobban összekomponálni a siklósi felvételeket. A negyedik rohangálós jelenet helyett viszont már csak egy étterem belső terére futotta(!) Szigetváron, csak erős tippünk van, hogy melyik ez a frekventált intézmény. Az ötödik rohangálós jelent lett a legerősebb, a mohácsiak civil ruháját, amit le kell vetniük, akár állandó téli viseletként is el tudnánk képzelni. Persze a jelvényt, azonosítót látható helyen kellene viselni…. Aztán a végén mindenki összeáll egy nagy képpé, ami mi más lehetne 2020-ban, mint egy drónfelvétel.

Az elmúlt hónapokban sorra jöttek a szórakoztató tartalmak, de hozzá kell tennünk, hogy az olvasóinkat igencsak megosztották ezek a videók. A karácsonyi ének még csak-csak bejött néhányaknak, de a beszélő autós projektet a legtöbben elég problémásnak tartották. Mi is.

De nem annyira, mint a néhány évvel ezelőtt megjelent, szemléletformálónak szánt, részben gyakorlatilag áldozathibáztatásra épülő sorozat, ami a rendkívül szerencsétlen Tehetsz róla, tehetsz ellene üzenetet hordozta.

Egyébként nem csak a baranyai rendőrök erősítettek audiovizuális tartalom téren, ez itt egy viszonylag friss, a leírás szerint szolnoki alkotás:

KategóriákPOP