Kérdésekre válaszolt újabb, vasárnapi bejelentkezésében az a 18 éves, budapesti Toldy Gimnáziumba járó diák, “Legus”, aki már több videóval is jelentkezett a kórházi karanténból.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint megírtuk, az ő koronavírus-tesztje negatív lett. Fiatalok kérdéseire válaszolt, és nagyon jól is “tolta”: egy csomó kérdésre, röviden, tömören, érthetően válaszolt.

Azt újra elmondta, hogy ő nem lett pozitív, az anyukájáról pedig nem tudja, hogy hogyan fertőződött meg. Azt is tudni lehet, hogy az ő családjukból az egyiok testvére is még

A diáktársai megijedtek, de aztán nagyon sokat segítettek rajta és támogatták. Az orvosok és a nővérek kedvesek, segítőkészek. Próbálták már megkérdezni, hogy mehetnének-e házi karanténba, de nem mehetnek, velük kapcsolatban ez a protokoll.

A mintavétel nem fájdalmas, de eléggé irritáló.

A kérdések egy része is jó volt, és érdekes válaszokat hozott, a videónak azonban a végefelé jött egy igazán izgalmas rész, amikor a 7 éves kora óta vízilabdázó fiú egy saját történetet mesélt el.

Azt, hogy előző nap, szombaton egy érdekes dolog történt v elük. A testvérét ugyanis kiengedték a karanténból, mert negatív lett három tesztje is. Csütörtökön mehetett ki, mert az előző vasárnapon, aztán hétfőn és kedden is a teszteredménye negatív lett.

Szombaton aztán felhívta a testvérét az ÁNTSZ, hogy aztán lett két pozitív tesztje is, a szerdai és a csütörtöki, úgyhogy vonuljon házi karanténba, meghatározatlan ideig, Addig, ameddig nem lesz újra negatív tesztje. De, hogy mikor veszik le ezt a mintát, még nem tudták megmondani.

KategóriákMETÁL