Egy személy a helyszínen életét vesztette, teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök kora este.

A cikk a hirdetés után folytatódikEddig tisztázatlan okból és körülmények között két személygépkocsi ütközött össze nagyszombaton 19 óra 40 perckor Szigetvár belterületén, a 6-os számú főközlekedési út és a Széchenyi utca kereszteződésében.

A baleset során az egyik gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a Police.hu.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákon át–  rendőri irányítás mellett – lehet vagy lehetett.

Helyi pletykák szólnak arról, hogy két autó “versenyezhetett” egymással városon belül, és egy harmadik, vétlen autónak hajtott neki az egyik. Ez azonban egyelőre csak egy, a közösségi médiában terjedő, mindezidáig sehol meg nem erősített híresztelés. A hivatalos információ az az, hogy a rendőrség vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

Egyelőre az áldozatról sincs konkrét információ, a közösségi médiában többen egy középkorú vagy idősebb hölgyet említenek, de ez sem hivatalos információ, így azt sem lehet tudni biztosan egyelőre hogy férfi vagy nő az áldozat.

Az viszont biztos, hogy a halálos baleset helyszíne nagyjából kétszáz méterre lehet az éppen épülő új szigetvári körforgalomtól.

KategóriákMETÁL