Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 980 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek, egyikük azonban ismét 50 év alatti, 48 éves volt.

A cikk a hirdetés után folytatódik85 új fertőzött személyt azonosítottak 24 óra leforgása alatt, ezzel ezer fő közelében van a hivatalosan nyilvántartott új típusú koronavírus-fertőzést kapott személyek száma hazánkban.

Elhunyt újabb 8 beteg, többségében idős emberek (egyikük 48 éves). Ezzel 66 főre emelkedett az elhunytak száma. A 48 éves elhunyt hölgy is több krónikus betegségben, többek közt veseelégtelenségben szenvedett.

Mindezidéig 96 fő távozott gyógyultan a kórházból, azaz 818 személy még nem gyógyult fel a betegségből, illetve a korábban megállapított vírusfertőzés után még nem lehetett biztos negatív eredményt kimondani róla.

Baranyában továbbra sem változott a nyilvántartott fertözött személyek száma, az immáron harmadik napja 23 fő. Ez két dolgot jelenthet: vagy nem lett még senkinek két pozitív teszteredménye három nap alatt, avagy pont annyi új fertőzött személy lett, mint ahányan a megyében korábban nyilvántartott fertőzöttek közül lettek gyógyultnak nyilvánítva.

KategóriákMETÁL