Ismét bankrablás volt Pécsett, ráadásul ugyanabba a fiókba ment be valaki, amelyet tavaly novemberben már kiraboltak. Az az elkövető nem lett meg. A mostanit nagy erőkkel keresik, akiről kamerafelvétel is készült. Elvileg másik tettesről lehet szó az újabb esetben, de teljesen kizárni azt sem lehet, hogy mégiscsak ugyanaz a férfi rabolt. Sőt, egy szemtanú állítólag két férfit látott elfutni a banktól, azaz nem kizárt, hogy nem magányos tettesről van szó.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz újabb bankrablásról ebben a cikkben írtunk, de a rendőrség kedden este újabb közleményt adott ki. És abban már azt a kamerafelvételt is közölték, amely a szemüveget, sapkát és orvosi maszkot is viselő tettest rögzítette.

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

A Police.hu-ra felkerült leírás szerint a férfi 2020. május 12-én 15 óra 20 perc körüli időben Pécsett, a Komlói úton szájmaszkkal az arcán bement egy pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki. A férfiről kamerafelvétel készült.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, írták.

A tettesről készült kamerafelvétel

Forrás: Police.hu
KategóriákPOP