Levél a feleségnek címmel adott ki közleményt hétfőn az Országos Sajtószolgálaton keresztül a Honfoglalás 2000 Egyesület. “A feleség” Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége. A tárgy pedig lényegében az, hogy Orbán Viktor meghízott, és ezen változtatni kellene, amiben “a feleség” is segíthetne, s így akkor majd néhány számmal kisebb öltöny is fesssül állhatna a miniszterelnökön.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz Országos Sajtószolgálat (azaz az MTI OS) az a felület, melyen keresztül jelentethetnek meg közleményeket mindenféle utólagos szerkesztési beavatkozás nélkül politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők. Ezek az állásfoglalások, közlemények tehát nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.

Fontos ezt most külön, a cikk elején hangsúlyozni, mert a Honfoglalás 2000 által az MTI OS-n keresztül megjelentett írás bizonyos, de semmiképpen sem pozitív értelemben az év közleménye címre nagyon jó eséllyel pályázhat, már most, több mint 5 hónappal az év vége előtt.

A valójában Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak címzett, neki szóló közleményről mi a 24.hu-n olvastunk. És ez éppen az a kategória, amire szokás mondani, hogy reméljük, ez komoly, mert viccnek durva lenne.

Ez egyébként idén már a 8. közleménye a Szilvásy György (nem, nem a volt politikusról van szó) által vezetett Honfoglalás 2000-nek. Mutatjuk is, mit hoztak a fent isnertetett módon nyilvánosságra:

„HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: LEVÉL A FELESÉGNEK

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége, s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő (munkát kíván az Orbán családnak:

Szilvásy György, elnök

a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.”

Szilvásy György nem ma kezdte az ország polgárainak (nem feltéltenül szándékos) szórakoztatását, lásd ezt a HVG-videót

KategóriákPOP