A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a fenti fotón és az alábbi videón látható férfi azonosításához. A gyanú szerint ugyanis a nyílt utcán, kora este (de még fényes nappal) egy hölgyet fogdosott az utcán.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Pécsi Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt folytat nyomozást egy májusi eset miatt. A Police.hu-n olvasható hír szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy fiatal férfi idén május 18-án 18 óra 35 és 18 óra 45 perc között Pécsett, a Damjanich utcában a járdán követni kezdett egy nőt, majd miután utolérte, hátulról három alkalommal megfogta.

A férfiről kamerafelvétel készült. És most egészen jó minőségű képet is lehetett nyerni a gyanú szerinti tettesről.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 170-180 centiméter magas, 16-25 év körüli férfit keresnek, aki átlagos testalkatú. Fekete, rövid haja van, fülei kissé elállóak, az arca kerekebb, a nyaka rövid. Az elkövetéskor egy világos, szürke vagy fehér melegítőnadrágot, egy szürke sportcipőt és egy fekete rövid ujjú pólót viselt, amelynek elülső részén fehér Chicago felirat, valamint nagyméretű 23-as szám látható (megj.: ez természetesen a többszörös NBA-bajnok Chicago Bulls és Michael Jordan-re utaló póló, és csak véletlen érdekes részlet, hogy a májusi pécsi bankrablás elkövetője egy Jordan feliratú pólót viselt).

A Pécsi Rendőrkapitányság mindenesetre azt kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

KategóriákPOP