Rengetegen felháborodtak, hogy a fideszes képviselő Facebookon senkiházinak nevezte az egyik hozzászólót. A kommentet egy nappal később átszerkesztették, finomítva a stíluson. Hoppál most elnézést is kért.

A cikk a hirdetés után folytatódikHoppál Péter keddi, a Füzes dűlőben tartott sajtótájékoztatója után tudtuk megkérdezni a közte és Keresztes László Lóránt között kialakult kommentcsatáról. Illetve a közben összejött járulékos veszteségekről, amit elszenvedett.

Korábban már azt nyilatkozta a Pécs Aktuálnak, hogy az első kommentet valóban ő írta még, amit Keresztesnek címzett, de a második, “senkiházizó” kommentet már nem. “A profilomat és az oldalamat kezelő egyik adminisztrátor segítőm reagálta túl sajnos ezt a feszült helyzetet, elpattant nála a húr és írt olyan reakciót az egyébként nagyon sértő mondatokra, amely valóban méltatlan volt” – mondta képviselő és elnézést is kért, a kommentet pedig át is írták.

Ezt meglehetősen furcsának, életszerűtlennek találtuk, mármint azt a részt, hogy Hoppál személyes, magánprofilját is mások kezelik, nem csak a nyilvános, politikusi oldalát, ezért erre külön rákérdeztünk. Azért is érdekes ez, mert a magánprofilján alig vannak nyilvános bejegyzések, a kommentek mégis erről érkeztek Keresztes posztjához. Hoppál ugyanakkor nekünk is megismételte korábbi nyilatkozatát: “Admint adok a munkatársaknak, a személyes és a politikusi oldalamhoz is. Főleg nyáron nem tudok mindent kezelni. A posztokat én – vagy a digitális kollégám – teszem ki, de ezek kommentek voltak. Utólag felhívta arra is a figyelmemet a kollégám, hogy ott nagyon csúnyán megmartak, de mondtam, hogy akkor sem írunk ilyet. Mi ne minősítsünk, ezért elnézést is kértünk.”

KategóriákPOP