Keresztes László Lóránt (LMP) bejegyzése alatt minősíthetetlen hozzászólások is születtek, de Hoppál Péter mára kicsit összeszedte magát.

A cikk a hirdetés után folytatódikPár nappal ezelőtt az LMP frakcióvezetője fizetett hirdetésben is nekiment Hoppál Péternek. Az írásban Keresztes azzal vádolja a fideszes képviselőt, hogy elárulta városát. Keresztest az háborította ennyire fel, hogy az új pécsi elektromos buszok átadóján Hoppál a közösségi közlekedés fontosságáról beszélt. Miközben hű fideszesként éppen elutasította az LMP indítványát, ami forrásokat csoportosított volna át a közösségi közlekedésnek. Pont most, amikor az állam éppen kivonul a helyi közösségi közlekedés fenntartásának támogatásából.

Ehhez a poszthoz szólt hozzá aztán Hoppál Péter is, többször átírt kommentje végül így jelenik meg:

Hoppál Péternek biztos nagyon fontosak azok a smiley-k

Aztán a kommentelők is beszálltak az instant konzultációba, aminek az lett az eredménye, hogy a fideszes képviselő levedlette az emberarcú politikus álcáját és a szokásosnál is őszintébben szólt hozzá.

Egy nap kellett hozzá, de végül gyakorolt némi öncenzúrát a képviselő

Az ellenzék által összehívott mai rendkívüli parlamenti ülés után, amire a kormánypárti képviselők el se mentek, Hoppál Péter azért szakított némi időt, és úgy tűnik, hogy vállalhatatlan stílusát kicsit megregulázta. Így aztán teljesen visszafogottra szerkesztette át az eredeti választ.

Az orbanista képviselő azonban egyelőre nem kért elnézést.

Aki pedig a jó hírt keresi a történetben: ha már a parlamentbe nem megy be, Facebookon legalább szóba áll az ellenzékkel Hoppál Péter is.

Frissítés: A képviselő azóta elnézést kért, és azt nyilatkozta, hogy a magánprofilját kezelő egyik munkatársa hibázott.

KategóriákPOP