A Pécsi Állatkert fennállásának 60. évfordulóját ünnepli a pécsi zoo augusztus 20-án és 21-én, a hónap utolsó pénteki és szombati estéjén pedig a legkedveltebb állatkerti eseményt, az Állatkertek Éjszakája jön. Az új koronavírus-járvány miatt idén fokozott figyelemmel kell lenni saját magunk és társaink egészségére, hívja fel a figyelmet a Pécsi Állakert vezetése.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt kéri a pécsi zoo vezetése, hogy mind az állatkert jubileumi, 60. születésnapi (augusztus 20–21.), mind pedig az Állatkertek Éjszakája rendezvényre (augusztus 28–29.) érkezők lehetőség szerint elővételben vásároljanak belépőt a pecszoo.hu/jegyar oldalon elhelyezett linkre kattintva. A rendezvények ideje alatt az online megváltott belépők tulajdonosai számára külön bejáratot biztosítanak, belépéskor pedig nekik kizárólag a vásárlást követően e-mailben kapott QR-kódot kell bemutatniuk és azt érvényesíteniük.

Kérik a látogatókat arra is, hogy a zárt terekben viseljenek védőmaszkot. Minden érdeklődő köteles kézfertőtlenítőt használni, valamint javasolják, hogy a náluk tartózkodás ideje alatt (is) gyakran mossanak kezet, és tartsák be a másfél méteres védőtávolságot. 

Nagyon fontos a közös ünneplés, számukra pedig különösen az, ha a pécsi állatkertet ünneplik, s egyben segítenek rajta a belépők megváltásável, ugyanakkor kérik azt, hogy amennyiben valaki a látogatása előtt lázasnak érzi magát, vagy nem érzi magát teljesen egészségesnek inkább ne menjen, és halassza későbbre az állatkerti látogatást.

KategóriákPOP