Volt persze erről már szó: már decemberben tárgyaltak arról a városházán bizottsági szinten, hogy új helyre kerül az utóbbi évek egyik legkínosabb pécsi közéleti ügyévé vált Pécs-felirat. És most fel is állították azt, a Kertvárosban, az 58-as út városi szakaszán, a Sztáray Mihály út és a II. János Pál út nagy körforgalmában lesz látható ezen túl.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az erdetileg nem sokkal a múlt őszi választás előtt, a pécsi Kossuth téren felállított, majd már másnapra elbontott Pécs-felirat kis túlzással szimbólumává lett az ügyetlenkedő pécsi városvezetésnek.

Reggelre eltűnt a Pécs felirat a Kossuth térről, amit tegnap avatott fel Páva Zsolt

Erről a Szabad Pécs számolt be akkor, és arról is, hogy aztán a felirat a Biokom raktárába került. Most pedig egy, olvasónk által küldött fotóból kiderült, hogy felállították újra a csaknem 3 millió forintba került feliratot – de most már nyilván az új városvezetés.

A feliratot eredetileg szelfipontnak tervezték, és éppen ezért turisztikailag kiemelt részre, Pécs belvárosába, most viszont nem csak nagyon más helyre került, de szelfipontként sem számoltak vele. Illetve remélhetően senki sem fog rá így tekinteni, ahhoz ugyanis kifejezetten veszélyes helyre, egy kétszámjegyű főút városi szakaszán lévő körforgalomba került – azaz mondjuk így, az autósokat köszönti.

Rendkívüli hír! Megvan a PÉCS felirat, a Biokom raktárában pihentetik

Reméljük, biztonságos lesz, és biztonságban is lesz. Elég nagy blama lenne, ha holnapra el kellene bármi okból bontani.

KategóriákPOP