A kormányinfón jelentette be azt Gulyás Gergely, hogy szigoríthat hamarosan a beutazási szabályokon Magyarország. A konkrét részletekről szóló bejelentés a jövő héten lehet esedékes. Egy kapcsolódó hírről tegnap írt lapunk is: Szijjártó Péter külügyminiszter már nyaralt a Balatonon az Adrián, luxusjachtozva, egy oligarcha jachtján. És lehet, hogy más kormánytagok is kinyaralták már magukat.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz oligarchás jachtozás már önmagában is felveti a korrupció gyanúját, hogy mást ne mondjuk, az például elég beszédes, hogy egy ilyen jachtnak a bérleti díja egy hétre piaci áron 60 millió forint, amint azt a G7 megírta.

Gulyás Gergely a kormányinfón arról beszélt, hogy a nyugati és különösen a déli országokban növekvő fertőzésszámok miatt a koronavírus külföldről való becipelését szeretnék elkerülni, ezért azt kérik a magyaroktól, hogy szeptember elseje után ne szervezzen senki külföldi nyaralást, főleg ne a déli országokba. Vagyis a járványveszély miatt szigorítanának.

Reméljük, azok, akik szeptembertől mentek volna, mondjuk, mert az már nem a főszezon, és még csak nem is jachtoztak volna, át tudják majd váltani az útjukat például egy jó hazai szállodára, még jobb, ha az jó kezekbe került az elmúlt években.

Címkék:
KategóriákMETÁL