Baleset történt a Tolna megyei Dúzsnál: egy tehervonat három kocsija kisiklott. A pécsi vonalon vasárnap délután és este is egy-két órás késésekkel kell számolni, az érintett szakaszon pótlóbuszok járnak.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem egyszerű nap ez a vonattal közlekedőknek: kora reggel egy holttestet találtak a Bükkösd és Abaliget közti vasúti alagútban, ezért közel délig pótlóbuszok szállították az utasokat a két település között, amíg a rendőrségi helyszínelés zajlott. A közlekedés 12 óra körül helyreállt azonban nem sokáig mint minden rendben.

Ilyen előzményeket követően, a MÁV Inform weboldalára nem sokkal 16 óra után került ki, hogy a Tolna megyei Dúzsnál egy tehervonat három kocsija kisiklott. A műszaki mentés hosszabb időt vesz igénybe, Szakály-Hőgyész és Kurd állomás között szünetel a közlekedés. A pécsi vonalon vasárnap délután és este is egy-két órás késésekkel kell számolni, az érintett szakaszon pótlóbuszok járnak.

Fotó: MÁV Inform Facebook

Szakály-Hőgyész és Kurd között 6 pótlóbusz ingázik, a pécsi fővonalon jelentősen hosszabb az eljutási idő, a mellékvonalakon a csatlakozó vonatok esetében is késésekre kell számítani.

Fotók innen

KategóriákMETÁL