Az orvosbérek parlamenti szavazásáról posztolt Hoppál Péter, szidalmazva az ellenzéket. Csakhogy egy csomó fideszest is szidhatott volna, például ugyanígy Orbán Viktort is, hisz ő sem szavazta meg az orvosok béremelését.

A cikk a hirdetés után folytatódikDe ebben semmi különös nincs. Mert sem ő, sem több más fideszes és KDNP-s, ahogyan jó néhány ellenzéki politikus sem volt a T. Házban a nagy sürgősséggel előterjesztett orvosi béremelési javaslat megszavazásakor. Úgy pedig nehéz valamit megszavazni. Mielőtt pedig valakiben felmerülne (joggal) a lehetőség: nem, nem szándékosan maradtak távol az ellenzéki politikusok (és a kormánypártiak) a szavazástól.

Keresztes László Lóránt és Hohn Krisztina, az LMP országgyűlési frakciójának baranyai képviselői is reagáltak az újabb félresikerült Hoppál-posztra. És nem kezdjük el emlegetni a volt kulturális államtitkár digitális munkatársait, csak közöljük, mit írt ki Hoppál, és mit reagáltak rá az LMP-sek. Egy megjegyzést téve: Hoppál sorozatban elkövetett hasonló blődségeire és erre az egyre is igaz, hogy nagyon nehéz elképzelni, hogy ezt ne szándékosan csinálná – viszont nem tudjuk megfejteni, ez vajon miért és kinek is jó. Nem hisszük, hogy Hoppálnak ez jó lehet. Kivéve, ha nagyon hisz Gábor Zsazsa híres mondásában.

Hoppál Péter posztja

szerint a „magyar baloldal “prominensei” nem szavazták meg az orvosi bérek duplázását. Ennyi”.

Ami még “nagyon gáz” is a Hoppál által megosztott fotó szerint.

Csakhogy min

Hohn Krisztina és Keresztes László Lóránt válasza:

„HOPPÁL Péter (FIDESZ) a Facebook oldalán azokat az ellenzékieket támadja, akik kedden nem mentek be a Parlamentbe, és így nem szavazták meg az orvosok béremelését. Úgy fogalmaz: “ez nagyon gáz”. Annak ellenére írta ezt ki, hogy minden frakció, minden jelenlévő képviselője támogatta a javaslatot.Csakis képviselő úr kedvéért lássuk, kik azok a fideszes/KDNP-s képviselők, akik szintén NEM VOLTAK OTT, és NEM SZAVAZTÁK MEG a törvényjavaslatot. ORBÁN Viktor, SEMJÉN Zsolt, Gulyás Gergely, Novák Katalin, Rogán Antal, Varga Mihály, Szijjártó Péter, Kubatov Gábor, Lezsák Sándor, Manninger Jenő, Nagy István, Tuzson Bence, Seszták Miklós, Bíró Márk, Gyopáros Alpár. (Köszönet a kigyűjtésért Varga-Damm Andreának.)Szerintem nem jók az ilyen viták és üzengetések, de Hoppál képviselő úr kedvéért fontosnak tartottam mindezt leszögezni (itt, és az oldalán, egy hozzászólásban is).

ORBÁN Viktor, SEMJÉN Zsolt, Gulyás Gergely, Novák Katalin, Rogán Antal, Varga Mihály, Szijjártó Péter, Kubatov Gábor, Lezsák Sándor, Manninger Jenő, Nagy István, Tuzson Bence, Seszták Miklós, Bíró Márk, Gyopáros Alpár. (Köszönet a kigyűjtésért Varga-Damm Andreának.)

Szerintem nem jók az ilyen viták és üzengetések, de Hoppál képviselő úr kedvéért fontosnak tartottam mindezt leszögezni (itt, és az oldalán, egy hozzászólásban is). “

Ők sem szavazták meg az orvosbérek emelését – Forrás: Hohn Krisztina és Keresztes László Lóránt Facebook-oldalai

KategóriákMETÁL