Merthogy a jövő évet még biztosan a tervezésre szánják még a szakemberek, írta polgármesteri Facebook-oldalán Péterffy Attila.

A cikk a hirdetés után folytatódikPécs polgármesterének Facebook-os bejegyzése arról szólt, hogy az M6/M60-as sztráda Pécs és Szigetvár közötti szakasza által érintett települések polgármestereinek bevonásával tervezik a fejlesztést.

Egyeztetés az M60-as sztráda tervezett, Pécs és Szigetvár közti meghosszabbításáról a pécsi városházán – Fotó forrása: Péterffy Attila Facebook-oldala

A polgármester bejegyzése szerint a beruházás megrendelőjének, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-nak, illetve és a tervező cégnek a munkatársait, valamint a járás érintett polgármestereit látta vendégül a pécsi városházán, ahol egyeztették a terveket.

A jelenlegi állás szerint autópályává bővíthető autóút épül majd. A gyorsforgalmi útnak Pellérdnél lesz egy újabb lehajtója, ez szolgálja majd ki Pécs nyugati felét és a környező településeket.

Mint írta, az elképzelésekkel még bőven lesz idő ismerkedni, mivel a 2021-es évet biztosan a tervezésre szánják a szakemberek.

KategóriákMETÁL