Negatív lett Orbán Viktor gyorstesztje. Nem tünetek miatt tesztelték Orbánt, hanem éppen azért, mert személyesen is szemügyre vette, hogyan is zajlik az országos tesztelés az oktatási és nevelési intézményekben.

A cikk a hirdetés után folytatódikIsmét a miniszterelnöki Facebook-oldalra került fel egy videó a járvány elleni védekezésről. Szintén egy olyan, mér a sokadik, ami néhány informatív részlet elhangzása mellett elsősorban Orbán Viktorról szól, őt mutatja be, lényegében a hazai COVID-járvány elleni küzdelem főhőseként.

A mostani videón Orbán az országos tesztelést nézte meg (nyilvánvalóan nem) szúrópróbaszerűen. Ő maga ült a volán mögé és érkezett meg Bicskére, a járási hivatalba, ahol tesztelték is a miniszterelnököt, olyan gyorsteszttel, amit az országos akcióban is használnak. Mindenki megnyugodhat: Orbán Viktor negatív lett. Ami azt is jelentette, hogy folytathatta az útját, az egyik csapatot ő maga szállította a nekik aznapra kijelölt útvonal egy részén.

Orbán Viktort egy fiatal hölgy tesztelte le, akinek viccesen (vagy “viccesen”) azt mondta: “ne döfjön le”.

Orbán Viktor, a szállító Tabajdra a református általános iskolába vitte a pedagógusokat tesztelő csapatot. Induláskor, miután minden utas keresztnevét megtudta, ő is elmondta az övét:

“– Kisasszony magát (hogy is hívják)?

– Anna.

– Anna. Fiatalúr?

– Laci vagyok.

– Laci? Én pedig Viktor.”

A riportfilm végén Orbán Viktor összefoglalta tapasztalatait, szerinte az önkéntesek, s különösen a fiatalok helyt állnak és “szeretetteljesen” végzik a vállalt feladatot.

KategóriákMETÁL